Kedves látogató!

 

Szeretettel köszöntünk a magyarországi Szent Jakab zarándokút honlapján. 

Nézz szét honlapunkon, keresd meg a számodra leginkább megfelelő zarándoklási módot (csoportban, vagy egyedül), és csatlakozz Szent Jakab zarándokaihoz!

 

Indulj el, hogy megérkezhess!

 

Szeretettel várunk: a Szent Jakab Baráti Kör tagjai

 

Buen Camino! 

 
 
 

 utikonyv2

 

“Belelapoztam a könyvbe és nagyon-nagyon pozitívan csalódtam. Azt hittem, valami kis vékony, rövid összefoglaló, hogy mit hogyan javasoltok. De ez még a John Brierley, vagy a piros Rother útikönyvön is túltesz. Annyira részletes, pontos, színes, jól megszerkesztett. Remek kedvcsináló. Az idézetek pedig a fejezetek elején mindent visznek, nagyon jó ötlet volt. Igazán le a kalappal. Legjobb, legminőségibb útikönyv, amivel találkoztam, és tényleg jobb mint az ’eredeti’ spanyol útról szólók.” (V.K.)


 

credi

 

 

 

A Szent Jakab Baráti Körnél megvásárolható a spanyolországi Caminóra érvényes zarándokigazolvány.
A Credencial kiváltásának, megrendelésének részleteiről honlapunk 
Camino de Santiago és Zarándokiroda menüpontjaiban olvashattok.

 

 

 

 


diary

Milyen volt az utad?

Örömmel vennénk, ha elmondanád pár mondatban, milyennek láttad az utat, a jelzéseket, a szállásokat, az útikönyvet! Véleményeddel segítesz nekünk, hogy hol lehet, kell dolgoznunk, hogy még jobbá válhasson a zarándokok számára az út. Ha szívesen megosztod velünk tapasztalataidat, kérjük, töltsd ki kérdőívünket a Szent Jakab-út/Mondd el a véleményedet az útról! menüpontban!